King of TiktokGram+ Gold

Kelas King of Tiktok Gold ini adalah lanjutan daripada kelas King of Tiktok Silver. Buat pengetahuan anda, hanya yang menyertai kelas Silver sahaja yang dibenarkan untuk naik ke peringkat kelas ini.

King of Mindset

King of video viral marketing

King of Video Editing Masterclass

King of Tiktok Masterclass

King of Canva Gold

King of Tiktok

King of Content

King of Content

King of Closing

King of Personal Branding

King of Marketing

King of finance

King of Autopsy 6x

Didalam kelas ini, peserta akan didedahkan dengan lebih banyak ilmu-ilmu Gold dan akan dibimbing selama 6 bulan secara konsisten dan aktif. Selama 6 bulan, Seed4Future turut menyediakan kelas autopsi kepada pelajar kelas Gold ini selama 6 kali!

Yang lebih menariknya, dalam kelas autopsi ini speaker juga akan memantau dan melihat perkembangan akaun tiktok pelajar. Daripada situ sahaja, pelajar sendiri dapat melihat kesalahan-kesalahan yang telah mereka lakukan dan perbaikinya atas bimbingan guru.

Secara ekslusif, pelajar akan dibimbing berperingkat berdasarkan modul Gold Seed4Future daripada editing video hinggalah anda mahir dalam pengurusan kewangan anda. Itu belum cerita lagi ilmu-ilmu closing yang diajar secara lebih terperinci! Belajar ilmu Tiktok tetapi dapat pakej ilmu bisnes dan sosial media sekali!

WOW!!! Jadi itulah yang anda akan pelajari selama 6 bulan!

Tunggu apa lagi,

Jumpa anda dalam kelas Gold yang seterusnya!

Percaya sebelum berjaya!

BE THE NEXT KING OF SOCIAL MEDIA.

BERMINAT?