Owner bisnes, push marketing luar biasa tahun ini. Spend iklan tanpa hanguskan duit! Spend iklan yang boleh bagi result!

Founder dan owner bisnes! Dah lama kami simpan rahsia grow bisnes agresif guna ads ni.

Akhirnya, Ramadhan ni kami decide untuk bongkarkan melalui Webinar KOT: Pakar Ads TikTok!

23-24 MARCH 2024 | ONLINE, ZOOM MEETING

GRAB BONUS 300 TERAWAL!

Hari
Jam
Minit
Saat

HASIL KAJIAN tahun 2023, SEED4FUTURE DAPATI MAJORITI OWNER BISNES HADAPI 6 perasaan NI:

SEKEJAP!

Seed4Future taknak anda join webinar ini dan kecewa selepas dapati webinar ini tidak sesuai untuk anda.

WEBINAR SESUAI SEKIRANYA ANDA:

WEBINAR INI TIDAK SESUAI SEKIRANYA ANDA:

apa yang anda akan kuasai dalam webinar kot: pakar ads tiktok selama 2 hari ni?

Memperkenalkan, 2 Volume yang terbaik dalam program Seed4Future!

WEBINAR SABTU: VOLUME 1 - ads teknikal

1. ADS SETUP 2024

Ramai, ya ramai! Ramai yang run ads tapi takda hasil sebab tak faham objektif iklan dan cara setup yang tepat.

Anda akan belajar: Teknik setup kempen tarik views, tarik followers, tarik leads masuk Whatsapp, dan tarik conversion ke TikTokShop.

Topik ni teknikal, wajib fokus 200% dan jangan terlepas satu pun. 

2. SPY IKLAN PESAING.

Ni rahsia kami, jangan bagitau orang. Topik ni akan bantu anda spy iklan yang dibuat oleh pesaing dalam industri bisnes anda. 

Siap dapat data performance iklan mereka lagi!

3. STRATEGI INFLUENCERS.

Semua tahu influencer marketing adalah teknik pemasaran yang paling convert! Tapi kadang sedih, dah bayar influencer mahal-mahal, tapi hasilnya tu tak convert pulak.

Topik ni akan berikan anda kaedah dan strategi memilih influencers terbaik dan sesuai untuk niche anda.

WEBINAR AHAD: VOLUME 2 - copywriting strategy

4. COPYWRITING ADS 2024.

Setup ads dah power tapi tak convert?

Tahukah anda, content (bahan iklan) anda mempengaruhi 70%-100% conversion. Belajar formula P.A.S.T.U. untuk naikkan peratusan kejayaan iklan anda.

5. AI GENERATE ADS 2024.

Artificial Intelligence, A.I. akan tinggalkan owner bisnes yang tak adapt dengannya.

Dengan sepantas 5 minit, sebenarnya anda dah boleh hasilkan 5 skrip bahan iklan guna A.i., 50 headline untuk grab attention prospek, dan banyak lagi!

Ini adalah tentatif kelas nanti!

Sabtu belajar Volume 1 – Ads Teknikal.

Ahad belajar Volume 2 – Copywriting Strategy.

BONUS UNTUK 300 TERAWAL!

KALAU DAFTAR TIKET VIP & VIP PLUS.

KALAU DAFTAR TIKET VIP & VIP PLUS.

KALAU DAFTAR TIKET VIP & VIP PLUS.

3 VIDEO PANDUUAN marketing guna ai bernilai rm3,000

Video panduan ini akan menjimatkan masa anda try and error. Benda yang kadang fikir 3-4 hari boleh settle dalam masa 5-10minit saja! Ni bukan overclaim, inilah teknologi sekarang!

0
Jumlah Peserta Grab Bonus

To Good to be true?

Tengok ni!

Mereka adalah owner bisnes yang berjaya di TikTok selepas bimbingan dari Seed4Future.

Dulu

Sekarang

Dulu

Sekarang

Dulu

Sekarang

Dulu

Sekarang

Dulu

Sekarang

Ada lagi ye! Skrol kiri.

ADa lagi! tengok bawah. result sejak pkp lagi.

Tak percaya lagi? Takpa, dengar sendiri apa kata beberapa anak murid Seed4Future.

SIAPA KAMI YANG BOLEH BANTU ANDA GROW BISNES ONLINE?

TAk perlu fikir lagi!

Hari
Jam
Minit
Saat

PAKEJ

VIP PLUS
RM11500
RM 97
  • Akses Webinar Sabtu: Volume 1 - Teknikal Ads (Bernilai RM2,500)
  • Akses Webinar Ahad: Volume 2 - Copywriting Strategy (Bernilai RM2,500)
  • Video Panduan Cara Baca Data Pembeli (Bernilai RM1,000)
  • Video Panduan Cara Appeal Rejected Ads (Bernilai RM1,000)
  • Video Panduan TakTik Naikkan Jumlah Leads (Bernilai RM1,000)
  • 3x Bonus 300 Terawal (Bernilai RM3,000)
EXCLUSIVE

PAKEJ

VIP
RM8500
RM 87
  • Akses Webinar Sabtu: Volume 1 - Teknikal Ads (Bernilai RM2,500)
  • Akses Webinar Ahad: Volume 2 - Copywriting Strategy (Bernilai RM2,500)
  • 3x Bonus 300 Terawal (Bernilai RM3,000)

PAKEJ

STANDARD
RM2500
RM 37
  • Akses Webinar Sabtu sahaja: Volume 1 - Teknikal Ads (Bernilai RM2,500)

Perlukan bantuan untuk pendaftaran ke PROGRAM Kot: pakar ads tiktok?

Klik button hijau di bawah dan anda akan terima bantuan diperlukan sekarang.

© Hakcipta terpelihara 2023 – Seed4future Sdn. Bhd. (1442240-M)
Managed services by LamanWeb

×
×

Cart