King of TiktokGram+ Royale

Kelas King of Tiktok Royale adalah kelas eksklusif buat mereka yang benar-benar serius ingin dibimbing secara terperinci dalam pembangunan akaun social media dan softskill. Kelas akan berlangsung selama 6 bulan lebih berpandukan modul-modul yang telah dikeluarkan seperti dibawah:

King of Mindset (Royale)

King of Telegram

King of Instagram

King of Content (Royale 1 & 2)

King of Closing (Royale 1, 2 & 3)

King of Closing (Royale 1, 2 & 3)

King of Live

King of Live

King of Story Telling

King of Public Speaking

King of finance (Royale 1)

King of Marketing (Royale 1 & 2)

King o Image Branding

IG Shop Templates

1,000 Poll Template

Banyak tak modul yang Seed4Future akan ajar nanti? Masya-Allah, sangat banyakkan!

Penyampai pula semua terdiri daripada speaker-speaker Seed4Future yang memang pakar dalam bidang masing-masing! Jadi, tak perlu risau dengan kualiti ilmu yang anda akan peroleh. From nothing to KING, Seed4Future akan memberikan sepenuh perhatian dan tenaga buat anda yang sanggup mengerah tenaga berusaha untuk naikkan perniagaan anda.

Apa beza kelas Royale dengan yang lain? Lihat saja pada modul, semuanya super-EXTRA! Content pengajaran yang tidak disentuh didalam Silver dan Gold, diajar secara eksklusif pada anda selama 6 bulan lebih.

Untuk memperbaiki dan menambah ilmu pengetahuan itu memang tidak mudah, bahkan mungkin memerlukan pelaburan yang besar. Tetapi seorang yang berjaya tidak akan pernah membiarkan dirinya ‘stuck’ pada fasa yang sama dalam tempoh yang lama.

Sentiasalah membuat pilihan yang terbaik untuk buat diri anda.

Dan percaya atau tidak.

Anda mungkin NEXT KING OF SOCIAL MEDIA yang seterusnya!

MESTILAH POSITIF!

BERMINAT?