Hazirah Zaini

Hazirah mula mengenali Seed4Future apabila video Abang Naz sangat kerap naik For You Page (FYP) beliau. Apabila Hazirah semakin kerap sangat nampak video-video Abang Naz, Hazirah mula terdetik untuk menyertai dan mula untuk mendaftarkan dirinya  untuk kelas King Of Tiktok Silver melalui channel Telegram Abang Naz.

Akhir November tahun lepas, sebenarnya Hazirah pernah mennyertai kelas sifu Tiktok lain. Jika diikutkan, Hazirah sudah tahu cara untuk menghasilkan video dengan baik. Lepas daripada menyertai kelas sifu itu, Hazirah berjaya capai 10,000 pengikut yang pertama dalam tempoh masa 2 bulan, 9 hari.

Walaubagaimanapun, peningkatan pengikut akaun Tiktok Hazirah agak perlahan. Sebagai usahawan, itu adalah satu perkara yang membimbangkan kerana ia akan melambatkan proses Personal Brading Hazirah sendiri. Maka, daripada situ Hazirah mula membuat keputusan untuk menyertai kelas Seed4Future apabila kerap nampak video Abang Naz di FYP.

Salah satu sebab Hazirah berminat untuk sertai kelas Seed4Future adalah kerana beliau nampak kelas Seed4Future ini lebih kepada marketing dan ada ramai speaker. Maka, Hazirah beranggapan mesti banyak benda yang Hazirah boleh belajar dan tak rugi untuk melaburkan wangnya untuk kelas ini.

Time baru masuk kelas Abang Naz ni, pengikut Hazirah memang betul-betul baru capai 20,000. Pengikut Hazirah naik 10,000 pula dalam masa 3 bulan pula sebelum start kelas Abang Naz.

Lepas sahaja join kelas Abang Naz, pada tarikh 16 Julai 2021, Hazirah berjaya capai 50k followers! Alhamdulillah, kenaikan followers 30,000 dalam masa 2 bulan 8 hari sahaja! Macam tak percaya, 3 kali ganda naik followers lebih laju daripada sebelumnya. Dengan jumlah keseluruhan 309 videos dan 402,657 likes. Benarlahanggapannya, memang sangat berbaloi!

Sangat efek sale, customer kebanyakan daripada tiktok. Orang still nampak content Hazirah untuk kes ekzema. Orang makin banyak nampak akaun Hazirah! Seronok sangat sebenarnya sebab dapat circle yang positif, banyak networking. Bagi Hazirah, circle Seed4Future ini adalah circle yang matang. Semua topik dalam kelas adalah berkait antara satu sama lain dan tak hanya fokus pada tiktok sahaja

Salah satu lagi kenapa Hazirah tertarik dengan kelas Abang Naz, sebab Abang Naz memang dapat invitation daripada Tiktok Malaysia. Jadi, Hazirah sangat yakin dengan AbangNaz, sebab tahu Abang Naz ada extra ilmu. Betullah, bila sesuatu perkara tu kena dengan jiwa kita, senang sangat ilmu nak masuk dah mudah untuk faham.

Sekarang, akaun tiktok Hazirah dah hampir 53K followers. Alhamdulilah, terima kasih Seed4Future!